Inredning

Lådinsatser


Vårat breda sortiment av plast och trä insatser passar alla lådor mellan 300 mm till 1200 mm. Lådinsatserna är utformade speciellt för enkel lagring. Det är upp till dig att välja ditt anpassade kökssystem, till exempel ett knivblock integrerat i bestickslådan. 


Utdragbart Skafferi


Finns i olika storlekar, med sidor metall eller glas och justerbara korgar.

Förvara mat och frukt svalt och fräscht

Att förvara färskvaror som frukt och grönsaker direkt i din köksmöbel är en lyx. En lyx som nu är möjlig tack vare Pantryboxen som integreras direkt i en av de låga delarna. Den består av en låda med handtag och lock som bevarar ingrediensernas fräschet under lång tid.Detaljer

Praktiska lådor och utdragsskåp med gott om lagringsutrymme. Högkvalitativa träinredningssystem håller enkelt ordning på dina saker. Det kompletteras med integrerad belysning för bra överskådlighet. Varje sak syns på ett ögonkast. 

Kökets kvalitet avspeglas i detaljerna. Öppna lådorna och upptäck utdragslådor med glaskanter. Det är både elegant och mycket praktiskt att enkelt se innehållet i lådorna. Strukturerad förvaring

Glidhyllor med massiva ekpaneler lyfter fram de stora luckorna med en varm känsla och öppnar köket mot vardagsrummet. Det är också möjligt att välja paneler i matt glas eller svart glas för en ännu mer raffinerad uppsättning.