Badrum

Touch 337

Skapa ditt drömbadrum! Med badrum från Noblessa är möjligheterna oändliga. Välj bland hela vårat sortiment av luckor, stommar och bänkskivor. Vi hjälper dig att skapa ett personligt och funktionellt badrum, ett badrum att älska.


Cemento 803


Structura 405


StoneArt 304


Vi är även återförsäljare av Svedbergs Hafa Westerbergs & Ifö

Svedbergs skapar badrumsinredning som håller länge. Det handlar om omtanke. Om dig. Om varandra. Om miljön. De designar enkelt, funktionellt och tidlöst. Med noga utvalda material och lösningar som förenklar människors vardag. Hos oss hittar du allt för hela badrummet. Från badrumsmöbler, tvättställ och blandare till duschar, badkar, handdukstorkar och WC. Allt passar ihop, färgnyanser, detaljer och materialval. 


DK

Skiffergrå

180° Rista

Industridekor

Svedbergs

Handtag

Hafa har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för hela badrummet. Hafas ambition är att du alltid skall hitta ditt perfekta badrum. Oavsett var i livet du befinner dig. 
Med badrumsmöblerna Hafa Edge och Shape samt duschserien IglooPro™, har de flyttat fram gränsen för unik design, banbrytande teknik och kvalitetsuttryck i badrumsbranschen. Nu lanserar de Hafa Neat, en smart liten möbel som erbjuder mycket förvaring på liten yta tillsammans med nya förvaringsspegeln Hafa Store. 

Hafa Original

Svart

Handfat Spring

Porslin

Eden

Vit

Westerbergs designers strävar efter att ligga i framkant gällande form, funktion och teknik. Det stilrena formspråket som präglar Westerbergs kombineras med en optimering av användarens ergonomi och totalupplevelse.
Westerbergs produktutveckling är en ständig strävan framåt för att ta fram produkter som ger den rätta känslan både för dig och för vår omgivning över tid.

Ifö är idag den största tillverkaren av badrumsprodukter i Norden och är en del Europas ledande badrumskoncern, Geberit Group. Vid fabriken i Bromölla har vi arbetat med porslin i 130 hundra år, och med badrum i över åttio. I Mörrum tillverkas våra duschar. Ifö erbjuder en stor variation av produkter i tidlös skandinavisk design för badrummet - badrumsmöbler, WC, tvättställ, badkar och duschar.